perjantai 28. kesäkuuta 2013

Viiri puutarhaan

 



DSC_5989.jpg



Hellou!:)



Päivät hujahtaa kyllä tosi nopsaan lomalla, pian on kesäkuukin ohi. Mutta onneksi lomaa on vielä monta viikkoa jäljellä!:) Eilen täällä oli ihan kamala ukkonen, mä en tykkää ukkosesta yhtään enkä todellakaan ihastele sitä ulkona. Huih! 



Juhannuksena syötiin ja sitten taas syötiin. Uh sitä ähkyä! Tein "mitä tänään syötäisiin" ohjelman reseptillä kasvisnyyttejä ja oli tosi hyviä, täytyy ehdottomasti tehdä uudelleenkin. Sunnuntaina askartelin puutarhaan viirin vanhoista kankaista. Tuo on tuollainen superlaiskan naisen versio, niiteillä kankaat kiinni naruun ja reunatkin on tosi huolettomasti leikattu mut ei sen oo niin väliäkään. Tuonne sekaan aion virittää vielä valoja, sitten kun illlat edes vähän alkaa hämärtyä. 



 



DSC_6009.jpg



Viime kesänä haettiin naapurin takapihalta meille lupiinipuska ja kun se näyttää hyvin viihtyvän niin aion hommata niitä vielä lisääkin takapihalle. Ja ehkäpä koiranputkia joukkoon myös :) Luonnonkukat on ihania!



Takapihalle tehtiin yks hauska juttu myöskin juhannusviikonloppuna mutta se vaatii vielä vähän laittoa ennen kuvia. 



DSC_5995.jpg



Noita sora-alueiden rikkaruohoja täytyis myrkyttää, onko mitään muuta keinoa kuin round up? 



DSC_5999.jpg



Mä sain pitkästä aikaa pienoisen järjestyksen vaihto puuskan, saa nähä mitä siitä tulee. Pakko ainakin kokeilla pyörittää vähän kalusteita ja luultavasti sitten vain todeta että ei hyvä, ja palata alkuperäiseen..:P



Aurinkoista viikonloppua kaikille!:) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti