tiistai 8. lokakuuta 2013

Musta päiväpeitto

DSC_7086.jpg



Oon ihan unohtanu kuvailla parin viikon takaisen (heräte)ostokseni. Tai ei se nyt ihan heräteostos ollut kun en sitä heti mukaani napannut kun siihen törmäsin. Cittarin alerekissä oli mustia päiväpeittoja ja kaveri sen mulle sitten muutama päivä myöhemmin osti ja sai siitä vielä vähän lisääkin alennustakin. Kiitos vielä tätäkin kautta!:) 25 euroa ei oo paha isosta päiväpeitosta joten eihän sitä voinut jättääkkään! Vasta eilen sitten muistin koko peiton olemassaolon ja avasin paketista ja laitoin sänkyyn. Vähän pelkäsin tuleeko makkarista liian tumma mut ei ainakaan mun mielestä!? Äipältä on lainassa valkoinen matto ja muutenhan tuolla onkin valkoiset seinät tuota harmaata lukuunottamatta.  



DSC_7081.jpg



Sängynvieressä on syvennys minne mahtuu piiloon ikean hemnes lipasto, keksin hyödyntää kolon lipastolle vasta tänä syksynä!No parempi myöhään kuin ei milloinkaan..



Mustalla hyllyllä on kehystettynä meidän molempien ensikengät. 



DSC_7094.jpg



Tänään treffasin kamua lounaan merkeissä ja kierrettiin pari kirppariakin. Löysin puisen kynttilänjalan ja pannunalustan, ne sopiikin hyvin makkariin vähän pehmentämään muuten mustavalkoista ilmettä! Ostin kirpulta myös pari tuolia (kun halvalla sai!) ,meillä nimittäin meni toisesta tuolista yks jalka poikki ja jos en vaikka saakkaan uutta tuolia tilalle niin ompahan ainakin jo varatuolit valmiina!:D  



Dyykattiin myös erästä metalliroskista, niistä löydöistä toisella kertaa!;) 



DSC_7097.jpg



 



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti