torstai 10. lokakuuta 2013

Tähdet, tähdet..

DSC_7105.jpg



Torstai huomenta!:)



Eilen fb:n kirjoittelinkin meidän nettitakusta, useemman päivän se on jo takkuillu eikä semmonen sovi kyllä yhtään tälläiselle nettiriippuvaiselle! Nytkin täällä hörpin aamukahvia koneen ääressä, kahvia ja surffailua, niin se päivä lähtee hyvin käyntiin!:) No katsotaan saanko tätä postia pihalle vai katkeeko yhteys kun oon painamassa julkaise nappulaa....;)



DSC_7103.jpg



Mä oon jälleen ihastunu tähtijuttuihin oikein kunnolla!Ainahan niitä on täältä löytynyt, välillä enemmän ja välillä vähemmän, viime aikoina on tullut taas osteltua tähtiaiheisia kynttiläkippoja, torkkupeitto, mattoa jne.. Tähtiin ei varmasti koskaan kyllästykkään lopullisesti vai mitä!:)



Viime viikolla ostin uudet tuikkukipot olkkarin ikkunalle ja 3 tähtimattoa yläkerran aulaan. Tähtimatoista yks jää kuvaan vasempaan reunaan, se nurkka ei oo kyllä yhtää kuvauksellinen muutenkaan! Tuollaiset pyöreät matot kävis kyllä eteiseen tai kylppäriinkin. Minimanista löytyi. Sieltä ostin myös kylppäriin pienen tähtiaiheisen maton jonka nyt unohdin kuvata. 



DSC_7139.jpg



Tiistain kirppistelyreissulla kaveri bongas yhden metallikeräyspisteen ja pitihän sinne käydä kurkkaamassa. Tälläisiä armeijasta peräisin(?) olevia purkkeja sieltä löytyi ja yks isompi metallipönttö joka oottaa vielä ulkona pesua. Nähtiin nämä heti just kukkapurnukoina ja tietysti valkoisella tähdellä koristettuna!:) 



Eilen vaihtelin pitkästä aikaa ruokapöydän paikkaa taas tuohon ikkunan eteen ja ruskea lipastokin löysi uuden paikan mut niistä toisella kertaa. Me lähdetään ihan pian kylään tänne ihanaan kotiin. <3



Mukavaa päivää teillekkin!:)  



 



DSC_7138.jpgDSC_7117.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti