perjantai 17. joulukuuta 2010

Perjantai-illan herkkua

Nimittäin piparirahka!

Vatkasin pari purkkia kermaa sokerin kanssa,sekaan rahkapurkki. Muutama teelusikka omenasosetta ja n. 2 teelusikkaa piparkakkumaustetta,makuasiota paljonko laittaa..
Teen tätä yleensä joulupöydän jälkkäriksi sen perinteisen luumukiisselin sijaan ja hyvin tekee kauppansa!Toimii myös ilman omenasosetta!



Jouluruokaa on tälle vuodelle syöty niin paljon että jaksaa odottaa ens joulua!
Tänä jouluna syödään jotain ihan muuta!
Vielä kun sais loput joulukortit vietyä perille ja hoitotätien lahjat
valmiiksi niin sais keskittyä miettimään mitä siellä matkalla
oikeen tarviikaan ja alotella pakkaamista!




Kuusi koristellaan viikonloppuna niin ehtii siitäkin vähän nauttia.
Yleensä se on laitettu vasta aaton aattona.

No joo,mä jatkan taistelemista takkatulen kanssa!
En ymmärrä mikä noita puita taaaas riivaa kun ei ne voi syttyä!!
Yh viikko onneksi lopuillaan ja nähdään taas 
iskää muutenkin kuin nukkumassa!
Mielenkiintoinen viikko takana superpakkasineen jätkän
kanssa joka mm.ei enää suostu käyttämään ruokalappua
 syödessä eikä saa auttaa..Kuulostaako tutulta?!:D

Mukavaa iltaa! 


22 kommenttia:

  1. Toivotaan, että saat takkaan tulen loimottamaan =D

    VastaaPoista
  2. Teillä on kyllä tosi ihana keittiö!

    Keittiöremppahaavehuuruissani kysyn, että mistä keittiönne on ostettu. (*.*)

    Ihanan tunnelmallista iltaa!

    VastaaPoista
  3. "kiva" että muutkin joutuu taistelemaan takan kanssa. Mäkään en saa sitä koskaan ensiyrittämällä syttymään...

    VastaaPoista
  4. Mä rakastan rahkaa ja teen usein erilaisia versioita. Tätä pitää kokeilla! Teen itsekin usein joulupöytään rahkasta jonkunlaisen jäädykkeen, on kevyempi ja raikkaampi jälkkäri :) Ja mäkin olen ajatellut että tänä vuonna kuusi sisään ajoissa. Joulun jälkeen nimittäin kyllästyn siihen hyvin nopeasti ja haluan jotain keväistä kotiin :)

    VastaaPoista
  5. Nam, jo toinen herkullinen pipareihin liittyvä ohje blogissa tänä iltana.

    Meillä lapset jo sen verran isompia, että olen autuaasti unohtanut tuon "minä itse" vaiheen. Tosin esikoinen on tulossa murrosikään, joka taitaa olla uusi "minä itse" kausi :)

    Iloista viikonloppua!

    VastaaPoista
  6. Kuulostaapa ihanalle herkulle! Taidan itsekin kokeilla. :) Kiitos vinkistä!
    Teillä näyttää niin ihanan tunnelmalliselle, jouluiselle! <3
    Ihanaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  7. Ihana tuo teidän keittiö! Ja rahka on varmasti hyvää :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  8. Kuulostaapas hyvältä herkulta, kiitos ohjeesta :) tuotahan täytyy kokeilla!
    Ihania kuvia keittiöstänne, hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  9. ihastuttava ja niin tunnelmallinen keittiö!

    leppoisaa viikonloppua sinne<3

    lämmöllä
    Päivi

    VastaaPoista
  10. Ihana keittiö teillä!Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  11. Kiitos kommentistasi! Vastavierailulla ja ihastuin peittoon minkä olit ommellut.Keittiösikin on niin kaunis. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  12. Hauskaa viikonloppua. Meilläkin tavallisesti kuusi koristeltu vasta aatonaattona, mutta tänä vuonna on taivuttava miehen tahtoon jo ja aloitettava aiemmin. Meillä näinpäin ;)

    VastaaPoista
  13. Onpas kiva ohje, rakastan rahkaa! Täytyy heti tänään kokeilla.

    Meilläkään ei syödä perinteisiä joululaatikoita ja kinkkua aattona :)

    VastaaPoista
  14. Kaunista tunnelmaa ja rahka jälkkäri kuuluu ehdottomasti jouluun.
    Mukavaa viikonlopua!

    VastaaPoista
  15. Nam!
    Ihana keittiö, ihan mun makuun:)
    Meillekin taitaa kuusi tulla poikkeuksellisesti tänä viikonloppuna, kun mulla on iltavuoro ens vkl, ehtii rauhassa laitella...

    VastaaPoista
  16. Voi kun on herkkullisen näköinen tuo rahka! Mutta ei passaa nyt ennen joulua hirveästi sortua herkkuihin, sitten tulee kuitenkin syötyä... :/

    Teillä on tosi kodikas keittiö! Itse asiassa aika saman näköinen kuin meilläkin, mutta meillä on paaaaaljon pienempi :)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  17. Keitiössänne on niin paljon ihania yksityiskohtia, purkkeja yms., tykkään ihan satasella! <3

    Ja nams, rahka ihan missä vaan on ihanaa, tuota pitää tehdä jouluksi...mitenhän piparit murusina joukkoon sopisi, piparimausteen tilalle?

    Meillä mies sytyttää takan, ite oon täys tumpelo sen kanssa ;)

    Ihanaa lauantain jatkoa!

    VastaaPoista
  18. piparirahka kuulostaa hyvältä....pitääkin kokeilla!!!
    teillä on kodikas keittiö
    I <3 it !!!
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  19. Hanni, heh en saanut!:D sänky vei tälläkertaa voiton!:D

    -S-, voi kiitos!Keittiö on ite tehty, tasot on yhestä keittiöfirmasta mutta muuten ite tehty ja hyödynnetty vanhan keittiön runkoja.Onhan tää vähän "tällänen"ite suunniteltu mutta tykkään kyllä kans,ihan toimivaksi kuitenkin osoittautunut!

    Peikkotyttö Hanna,kiito samoin! <3

    Jellis, joo emmäkää!Joskus sielä on monta lehteäkin silputtuna eikä siltikään!!Raivostuttavaa!:D

    JOnna, mullakin on ajatukset jo keväässä ja suunnittelin tänään jo jotain reissua talvilomalle!:D
    Yleensä en oo kylä tässä vaiheessa miettinyt vielä hirveesti sinne asti!

    Merja K, juu hyvää on,kannattaa kokeilla!:)

    naana,kiitos murunen! <3

    Esmeralda,voi kiitos ihanasta kommentista! <3

    Nonnukka,kiitos ja samoin sinne! <3

    -Heli- kiitos ja mukavaa viikonloppua sinnekkin!:)

    päivä, voi kiitos! <3

    Minttunen,kiitos samoin sinne! <3

    Willa Rosa,kiva kun kurkit ja tervetuloa toistekkin!:)

    Onnenkyynel, juu meillä koristellaan kuusi huomenna!Jotenkin outoa kun aattoon on vielä aikaa!

    Helena,kerrohan sitten mitä tykkäsit!:)

    pitsienkeli,kiitos ja niin kuuluu!:)

    Marika,voi kiitos! <3

    Maria,kiitos!oispa kiva nähdä teidänkin keittiöstä kuvia!;) Mäkin oon vähän vältellyt vielä herkkuja,voi sitten syödä hyvällä omalla tunnolla!:D

    Päm,kiitos! <3 Joo sopisivat varmasti nekin!:)

    Kirsikka, kiitos ihanasta kommentista! <3

    VastaaPoista
  20. Kiitos ihanasta reseptistä, tarvii kokeilla! Ja jännä kun meilläkin just mulle osuu ne puut, jotka ei syty!

    VastaaPoista