Keitä 5dl vettä ja sekoita pussilliseen perunamuusijauhetta, lisää puoli teelusikallista suolaa, 1 muna ja 2 dl ohrajauhoja, painele rieskat pellille ja tee haarukalla reikiä, paista 275:ssa n. 10 minuttia.
Voita päälle ja naaam!:)
Täällä on vietetty todella laiskaa sunnuntaita, en oo tehny yhtään mitää,
no jos ei ruuanlaittoa ja noita rieskoja lasketa!
"Kaukosäädin laatikko" sai ylennyksen ja pääsi välillä ruokapöydälle!
Mahtuu hyvin servettejä,sokerikippoja yms..!
Ens viikolla onkin vain 4 päivää töitä ja sisko tulee suomeen pariksi viikoksi!
Parhautta! <3
Mukavaa viikkoa!:)
Ihanan näköstä! :)
VastaaPoista:)
PoistaVautsi, tuota ohjetta pitääkin kokeilla :)
VastaaPoistaHyvää on!:)
PoistaTota testaan ehdottomasti! Muutenkin inspiroivia kuva, kuten aina ;)
VastaaPoistaHih, kiitos!:)
PoistaKiitos ohjeesta... ja on muuten tosi kauniita kuvia, kaukosäädinlaatikko sopii hyvin keittiöön :))
VastaaPoistaTykkään kans että laatikko sopii pöydälle! Olikin hyvä ostos!:D
PoistaKiitos ohjeesta, täytyy kokeilla. Minä olen tehnyt parina iltana teeleipiä englantilaisittain. Ne ovat maukasta ja nopeaa iltapalaa.
VastaaPoistaMukavaa alkavaa viikkoa!
Laitas ohjetta tulemaan! Vois kokeilla sitäkin!:)
PoistaTäytyypäs testata, kiitos ohjeesta :)
VastaaPoista:)
PoistaNami, kuulostaa tosi hyviltä :P
VastaaPoistaMukavaa viikon jatkoa!
Sinne myös!:)
PoistaRieskat on niiiin hyviä!!
VastaaPoistaPitääpä kokeilla, ensin pitää ostaa vaan tuota perunamuusijauhetta. Onko pussin koolla merkitystä?
Niin on!! Onkohan niihä paketteja erikokosia? Tuohon pussilliseen piti laittaa 5 dl vettä, ja paketissa on 2 pussia..
PoistaOlipas helppo ohje! Täytyypä kokeilla vaikkapa iltapalaksi tänään. Sopii sadepäivälle :)
VastaaPoistaSopii kyllä just sadepäivälle!:)
PoistaKivan kuuloinen ohje, täytyy ottaa talteen :)
VastaaPoistaKiitos ohjeesta. Mitään vaikeaa en uskalla ruokasaralla kokeilla, tuo voisi olla mun seuraava leipomus.
VastaaPoistaMä teen rieskaa aina perunamuusin jämästä. Jos muusia on vaikka kaks desiä, laitam jauhoja vajaa kaks desiä. Ei munaa ollenkaan. Suola onkin jo aina muusissa valmiina ja joskus jos on joku juustoraasteen jämä niin lisään senki mukaan. :)Noita ohrajauhoja pitäiskin joskus kokeilla!
VastaaPoistaKiitos ohjeesta, täytyypä yrittää muistaa ottaa muusin loput hyötykäyttöön :)
VastaaPoista