perjantai 31. lokakuuta 2014

Nukku kalustesarja


Nukku normaalisänky+laitaNukku jatkosänky+laita

Nukku harmaa jatkosänky+laatikko


Nukku jatkosänky+laatikko+hylly

Tytön huoneen sisustussuunnitelmat ovat täydessä käynnissä. Pintamateriaaleja oon miettinyt ja myös kalusteita.  Jotain huonekaluja tytön huoneeseen meiltä jo löytyykin mutta mm. sänkyjuttuja jäin vielä miettimään. Tyttöhän nukkuu pinnasängyssä vielä pitkään mutta tutkin netistä jo mahdollisia seuraavia sänkyvaihtoehtoja ja löysin tämän huippuhyvän uuden Nukku kalustesarjan jota myy Kalustekauppa.com 


Kerrossänky

Kerrossänky lila+varavuode


Nukku kerrossänky korkeilla laatikoilla

Nukku kerrossänky+laita

                          


Nukku sarja on kauniin yksinkertainen ja sopii moneen eri sisustustyyliin. Kalusteet ovat kotimaisia ja ne ovat hyvä ja pitkäikäinen valinta makuuhuoneen tai lastenhuoneen kalusteiksi. 
Tuotesarjaan sisältyvät tuotteet ovat suunnattu pääasiassa lapsille ja nuorille mutta osa soveltuu myös aikuisten käyttöön.

Tuotteet on suunniteltu siten, että ostaessasi minkä tahansa Nukku sarjan tuotteen, voit myöhemmin pienillä muutoksilla ja lisäosilla muuntaa tuotteen toiseksi tuotteeksi. 

Tuotteet ovat pitkäikäisiä juuri muunneltavuuden ansiosta. Materiaalina Nukku tuotteissa on kestävä ja helppohoitoinen mdf-levy. Lisäväriä tuotteisiin on mahdollista saada värillisillä lisälaidoilla ja Nukkusänkyjä on mahdollista saada myös lyhennettynä ja erikoismitoilla. 
Tuotteet on tehtaalla puolivalmiiksi kasattu, joten kasaaminen kotona on helppoa. Kaikissa sängyissä, lukuunottamatta jatkettavaa sänkyä, on puiset ilmavat sälepohjat. 
Sängyt on helppo muuttaa parvi- tai kerrossängyiksi ja lisää säilytystilaa sängyn alle saa kätevillä säilytyslaatikoilla. 

Nukku kerrossänky sivusta+matalat laatikot


Nukku parvisänky


Nukku pikkuparvi vihreä

Nukku pikkuparvi valkoinen*Postaus toteutettu yhteistyössä Kalustekauppa.com:n kanssa*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti