maanantai 22. joulukuuta 2014

2 yötä jouluun


Enää 2 yötä jouluun! 
Joko siellä on hommat hoidossa? Täällä alkaa olla hyvällä mallilla. Leipomukset on lähes valmiina, kinkku on paistettu, sauna puunattu ja muutenkin vähän paremmin siivoiltu. Ihanaa kun saatiin luntakin! 
Räpsin muutaman kuvan olkkarista, nuo pöydällä olevat tavarat käyn tosin nostamassa tuosta heti kohta pois ennenkuin haen tuholaisen päikkäreiltä. Jouluaatoksi haluisin tuohon kuitenkin jonkun kukka-asetelman, aattelin et täällä on silloin niin monta vahtia että ne saa ehkä olla rauhassa.Muutama räpsy olkkarista, siellä se vitriini taas on. Tuo järkkä nyt ei oo kylä kivoin mahdollinen kun telkkari on ikkunan edessä mutta olkoon nyt hetken noin. Ja äkkiäkös sen taas siirtää vanhalle paikalleen. Sohvanpäälliset meinasin vielä pestä mut en taidakkaan jaksaa, ehtii ne joulun jälkeenkin. Tehdään mitä ehtii ja huvittaa, tulee se joulu vähemmälläkin. 


Eltsukin siirtyi lomamoodiin, nukkuis aamulla 10-11:sta asti mut se tarkoittaa myös sitä et illalla ei menekkään aikaisin nukkumaan. Joten meillä on edelleen aamulla herätyskello soimassa aamuisin kun ei voi olettaa että pikkukello herättää! Kivempi tämä rytmi näin että iltaisin on vähän omaa aikaa ja aamulla noustaan aikaisin. 
Päikkäriaika ohi, palailen vielä huomenna toivottelemaan hyviä jouluja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti