perjantai 2. tammikuuta 2015

Vuosikatsaus osa 2/3


Vuosi on vaihdettu rauhallisesti vaan kotosalla, herkuteltiin, valettiin tinat ja ammuttiin raketteja. 
Herkuttelun jälkeen onkin helppo taas palata järkevään syömiseen. Perinteisiä uuden vuoden lupauksia en tehnyt tälle vuodelle, tavoitteita on kuitenkin laadittu senkin edestä. 
Viime vuoden koosteita taas luvassa muutamalta kuukaudelta.


Toukokuussa oli älyttömän lämmin. Hain kesäkukkia terassille ja järkkäilin terassin muutenkin kesäkuntoon. Sain uudet tuolit ruokapöytään. Pääsin kyläilemään Talo tähtitaivaan alla Kiken luo. 
Kiva lueskella kesäisiä pihajuttuja nyt kun ulkona pyryttää lunta! 


Kesäkuussa löysin makkariin kirpulta uudet yölamput ja olkkariin puulaatikon josta tuli sohvapöytä. Juhannuksena oli tosi kylmä ja viileitä päiviä oli muutenkin, niin että näköjään poltetiin kynttilöitäkin keskellä kesää :)


Heinäkuussa reissattiin koko porukalla muutamaksi päiväksi Tukholmaan ja kaksin päästiin Bremeniin. Matkakuumetta pukkaa kun lukee noita reissupostauksia. Maalasin pirttikaluston mustaksi ja saatiin terassille pöytä. Kirpulta löytyi puulaatikko joka  laitettiin eteisen seinälle mut nyt se on keittiössä, hyvä ostos :) Anoppi teki meille mielettömän hienon lampun. Heinäkuun alussa tein jotain josta en vielä silloin uskaltanut ajatellakkaan mitä kaikkea huippua siitä voisikaan seurata ja miten se vaikuttaa meidän elämään. 


Elokuussa sain maalattua perintöpuusohvan. Löysin myös Torin kautta keittiöön vanhan lasilokerikon. Olkkariin väsäsin lavoista löhöpaikan, se saikin olla paikoillaan monta kuukautta! 
Meillä oli treffit bloginaisten kanssa Kokkolassa Omakotionnenpesän Jonnan luona. 

Ulkona pyryttää lunta, sopiva keli sisustella sisällä. Sohva sai taas mustat päälliset ylleen ja näyttääkin vaihteeksi tosi hyvältä niin. Vanhan sohvapöydänkin kannoin olkkariin.
Illalla tulee hyvä leffa telkkarista, 24 tapaa pilata avioliitto, suosittelen :) 

Kivaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti