keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Airot


Onhan ollu ihanan lämpimät pari päivää. Ollaan oltu ulkona aamupalasta iltaan saakka, käyty pyörälenkeillä, tehty pihahommia, vähän maalattu ja tietty syöty jädee.
Ja lähes joka ilta ollaan saunottu pihasaunassa, illan kohokohta!  Jännä nähä onko vesilaskut yhtään pienemmät, pienellä määrällä vettä sitä vaan oikeesti pärjää verrattuna mitä suihkussa kuluu :D 
Kuvailin nyt vihdoin nuo mun pari viikkoa sitten roudaamat aarteet. Tuli tarve saada vanhat airot kun näin niin kivoja kuvia fb:n Riviera maisonin kirppispalstalla tuunatuista ja myös ihan sisustuskaupoista ostetuista airoista. Niitä saa siis ihan kalliilta merkeiltäkin! En ees tiiä mitä maksavat mut mä en ajatellut näistä kauheesti maksaa ja tämän parin sainkin kympillä. Pinta on ihanan kulunut ja ajatuksena oli ensin maalailla niitä jotenkin kivemmin mut ei tuota pintaa kuitenkaan huvittanut oikein peittääkkään joten liimasin niihin lopulta vaan pari tarraa. 
Tyttö tuumasi tänään että voidaan ottaa nuo sitten laivalle mukaan. Sanoin että ei oikein kun ne on äitin koristejuttuja mut meinas et kuivataan ne sitten vaan ja saat ne sit takasin koristeeksi!


Tällästä tänne!

Moiks! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti