lauantai 17. lokakuuta 2015

Juhlien jälkeen


Tänään on juhlittu vähän ennakkoon 7-vuotiasta poitsua sukulaisten kanssa. Lähes koko eilisen päivän hääräsin keittiössä kakkujen kimpussa. Tietty hommathan keskeytyi moneen kertaan pienten häiriötekijöiden takia joten oisinhan mä (ehkä) ollu nopeempi jos oisin saanu rauhas tehä ;) 

7-vuotta sitten näihin aikoihin oli melkoisen kärsimätön olo. Silloin oli perjantai-ilta ja oltiin shoppailemassa keskisellä vielä viimeiset minuutit ennen kaupan sulkemisaikaa. Päivällä olin käynyt äitipolilla ja saanut käynnistysajan lauantai-aamulle. Pitihän sitä vielä hyödyntää shoppailureissu kahden kesken :) 
Laskettuaika oli ylittynyt viidellä päivällä ja olin tehnyt kaikki mahdolliset temput että synnytys käynnistyisi mut eipä siihen lopulta auttanut mikään ja koko lauantaipäivän käynnistysyritysten jälkeenkin passitettiin mies vielä kotiin nukkumaan ja päätettiin katsoa tilannetta sunnuntaina uudelleen. Sunnuntaina sitten vihdoinkin tapahtui ja pikkuinen poika syntyi lopulta kiireellisellä sektiolla iltapäivällä kolmelta.
Sitä syksyä ja niitä hetkiä ei unohda koskaan. Musta tuli vihdoin äiti 


Tänään tuo vintiö on jo iso mies ja tahtoa ja tappuraa riittää. On myös jo nyt tosi iso apu ja osaa vaikka mitä kun vaan viitsii. Eilen syötti siskolle lounaan kun mä leivoin, vei tytön ylös päikkäreille ja haki poiskin.  Hauskoja juttuja riittää sen uhman lisäksi.

Nyt on juhlat juhlittu. Leivoin tälläkertaa nutellajuustokakkua, mansikkajogurttikakkua, enkeltenkakkua ja suklaisia marenkeja. Kinuskissan sivuilta löysin tosi hyvän gluteenittoman kakkupohjan ohjeen joka kylläkin mureni helposti ja kakku oli kaikkea muuta kuin kaunis mut pohja oli mielestäni tosi hyvän makuinen. Vielä on kakunrippeitä kaapissa jäljellä, täytyy huomenna kutsua vieraita loputkin tuhoomaan. 


Kaapista löysin yhden siiderin ja korkkaan sen nyt, oon sen kyllä ny ansainnu!

Mukavaa iltaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti