perjantai 2. lokakuuta 2015

Sneak peak tytön huoneesta


Hellou ja mukavaa perjantaita. Tulihan se viikonloppu vihdoin vaikka äkkiähän nää viikot aina hujahtaa. Joskus niitä kiireettömiä aamuja vaan oottaa erityisen paljon. Mies on ollu iltavuoros ja oon treffaillu kamuja lähes joka päivä töiden jälkeen, parhautta :)
Järkky myrsky ulkona, saa nähä pysyykö katto pään päällä kun niin ulvoo tuuli nurkissa. 

Typykän huone on edelleen vaiheessa, lähes valmis muttei kuitenkaan. Tai no eläähän tuollakin sisustus niinkuin kaikkialla täällä muutenkin mut tiiätte mitä tarkoitan ;) Järjestys siellä vähän muuttui ja jotain lähti pois ja jotain tuli tilalle mut niistä lisää myöhemmin. Loput nurkat kuvaan sitten myöhemmin, toivottavasti vielä viikonlopun aikana. Tyttö on nukkunut isommassa sängyssä onnistuneesti jo yli viikon ja ihmeen sujuvasti on sänkyynsä iltaisin aina jäänytkin. 


Boksilla oottaa kaikki uudet vain elämäät ja posset, jospa tänään ehtis aloittaa niiden katsomista. Sytytellään vielä lisää kynttilöitä ja nautitaan kun ei tarvi lähtee kotikolosta tuonne myrskyyn. Löytyispä vielä jotain herkkuakin jostain kätköistä. Ekaks kuitenkin kuumaan suihkuun ja jalkakylpyä. Nää on niin ihanan tuoksuisia aineita et tekis melkein mieli maistaa! 

Rentouttavaa iltaa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti