lauantai 16. marraskuuta 2013

Lyhdyn loisteessa


Heipodei!

Ovatko kaikki muut olleet eilen pikkujouluilemassa?! Musta tuntui että jokatoisella kaverilla oli eilen fb:ssä päivitys pikkujouluista. Mieskin lähti työpaikkansa juhliin ja toi meille töistä tullessaan kassillisen herkkuja illaksi. Me vietettiin siis perjantai-iltaa V:n kanssa kaksin lastenohjelmia katsellen ja herkutellen :) Tänä iltana mä pääsen vuorostani entisten työkamujen kanssa ulos syömään. 


Pääsin tekemään yhteistyötä Hopeakeiju nettipuodin kanssa. Puoti sijaitsee täällä eteläpohjanmaalla ja on pullollaan kaikkea ihanaa. Mä ihastuin tähän Jeanne d' Art Livingin upeaakin upeampaan lyhtyyn. Tuo teksti ja takaseinän peili kruunaavat koko komeuden. Lisäksi valitsin samalta merkiltä tähden joka on tarkoitus ripustaa ikkunaan roikkumaan mutta ei se näytä hullummalta tuossakaan nojailemassa. Itsellenikin valitsin jotain, ihanan ison tähtihuivin. Puodista löytyy mm. katosta roikkumaan laitettavia keittiötelineitä sekä lokerikkoja lasi ja posliini laatikoilla. Käykää kurkkimassa! Hopeakeijun fb sivuille pääset tästä



Vauveli möyryää masussa minkä kerkeää ja tuntuu että toisesta kyljestä puskee varpaat ja toisesta kädet! Ihanaa kun on liikkuvainen tyyppi, ei tarvitse olla huolissaan.



Mukavaa lauantaita kaikille kurkkijoille!



* postaus toteutettu yhteistyössä Hopeakeijun kanssa *

10 kommenttia:

  1. Oih mikä lyhty, todella kaunis <3 Mukavaa iltaa sinulle ystäväiseni ja terkut masuasukille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen<3 ihanaa iltaa sinnekkin, pian nähdään :)

      Poista
  2. Ihana lyhty, kauniilla tekstillä :-) <3 Tosi huippu valinta! :-) Ja tähti tietysti sanomattakin on ihan huippu hieno! :-) :-)

    Mukavaa iltaa ! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on mustakin tosi hieno :)
      Ihanaa illanjatkoa sinnekkin<3

      Poista
  3. Onko sun blogger osoite muuttunut, kun jostain syystä sun päivitykset ei enää päivittyny blogilistalle vaikka oon kyllä kokoajan niitä sieltä aiemmin lukenut?

    Ihana lyhty ja ihana tunnelma teillä siellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On muuttunut, fb:n kanssa sähläsin ja piti sitä muutella. Nyt kävin päivittämässä tämän viimesimmän version blogilistallekkin, toimiskohan nyt?!

      Poista
  4. Kivoja juttuja olet valinnut! Vauvan potkut -niitä on jäänyt ikävä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) on nuo potkut ja kaikki tuo möriminenkin vaan niin ihanaa :)

      Poista