perjantai 15. marraskuuta 2013

Uusi pöytä olkkariin


Tässä tämä viimeisin kirppislöytöni. Facebookin kirpparilta bongattu kymmenellä eurolla. 10 senttiä lyhensin jalkoja ja nyt se on oikein hyvä. Pieni ja siro ja sopivasti kulunut :) Nyt meiltä löytyy 4 sohvapöytää, pärjäisinköhän mä jo näillä?! 
3 niistä on kirpparilta ostettuja ja yks itsetehty, ei mitään kalliita ostoksia yksikään. Mistään en haluisi luopuakkaan ja vaihteluahan virkistää vai mitä!

Täällä on tylsä ja jotenkin synkkä ilma. Vettä ei kuitenkaan onneksi sada ja pian me suunnataankin poikasen kanssa metsään etsimään pientä kuusta kuistille. 


Jyskistä ostin nämä valkoiset tyynyt, nyt tarjouksessa 5e kappale. Ihanan pehmeät :) Saman sarjan torkkupeittokin täältä jo löytyy. Olkkarissa vaihtui (mulle) pitkästä aikaa eilen sohvan paikkakin mutta kuvailen siellä enemmän toisella kertaa. 

Kivaa kun ootte löytänyt tänne bloggerin puolelle blogiini! Lähiaikoina ajattelin laittaa arvonnan pystyyn joten pysykäähän kuulolla :)


Mukavaa viikonloppua!




16 kommenttia:

  1. Teillä on niin kodikkaan näköistä :-) <3 Ja tunnelmallista :-) Olet kyllä huippu tekemään aina nuita kirppu löytöjä, kerrassaan :-) Harmittaa kun vanhoilla kotikulmilla Tampereen lähellä oli tosi iso kirppis ja se paloi toissa viikolla kokonaan. Se oli sellainen missä tykkäsin käydä. Sieltä jopa usein löytyi jotakin :-)

    Mukavaa alkavaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!:)
      Kuulinkin siitä tulipalosta :/ kurja juttu. Harvemmin sitä on viimeaikoina tullut käytyä kirppareilla, tais tulla joku ähky kun välillä kävi joka viikko kiertelemäs!

      Poista
  2. Voi mikä ihanuus toi pöytä,meillä oli samanlainen mutta suurempi kun olin lapsi,oikee nostalgiafiilis siis tuli tästä:)
    Kivaa viikonloppua sinnekin♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks oo! Jotenkin tykkään taas tuosta ruskeasta väristä ja pöytä on just eikä melkein hyvän värinen!:)

      Poista
  3. tosi kiva pöytä :) ja totta, mitä enemmän niitä jemmasta löytyy, sitä mukavempi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) ja oon ihan samaa mieltä että hyvä niitä on olla jemmassa!

      Poista
  4. Kivan näköinen sohvapöytä! :) Meiltä löytyy samoja Jyskin tyynynpäällisiä sekä 2x vilttejä. On tosiaan ihanan pehmoset! Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) ihania ja nyt tosi edullisiakin nuo tekstiilit!

      Poista
  5. Ihania sekä pöytä että tyynyt! <3 Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  6. Mulla taitaa olla samanlainen.. Roskiksesta raahasin kotiin. Siistii :P

    VastaaPoista
  7. Hyvä kun muistutit muutosta, meinasin jäädä asemalle :)

    VastaaPoista