lauantai 13. heinäkuuta 2013

Dublin

mosaic66a45166c8b453f2319db0d2603340a974



Heipsan pitkästä aikaa! Käyköhän täällä enää edes ketään kun blogi on ollu melkein 2 viikkoa päivittymättä!?:D 



Nyt on Irlannin reissu tehty ja mukavaa oli. Viime viikon tiistaina lähdettiin ja mä huomasin sunnuntai-iltana että mun passi on menny vanhaksi! Arvatkaapa tuliko paljon nukuttua seuraavana yönä kun oli ihan varma et se siitä reissusta sitten..Heti maanantai aamuna siis poliisilaitokselle hankkimaan espress passia jonka onneksi ehdin saamaan. Pikapassiakin ois pitäny ootella kolme päivää. Valmiin passin sain noutaa lentokentän poliisilta ja sielläkin olin jonossa tunnin, kyllä meni aika tiukille koneeseen ehtiminen mutta loppu hyvin kaikki hyvin!Oikeesti vain mulle voi käydä näin!



Dublinissa kierreltiin kaupungilla, käytiin eläintarhassa ja vahamuseossa. Niin ja tietysti herkuteltiin!Burgereita, KFC:tä, pitsaa ja kebabbia, ja sen kyllä huomaa..:D Tälle reissulle meille sattui kerrankin tosi ihanat ilmat ja tarkeni kesävaatteilla. Siellä kun sataa aika usein tai on muuten vaan viileää. Shoppailin muutamia kivoja vaatteita syksyksi ja jotain pientä kotiinkin. Niistä lisää myöhemmin! Niin ja ostin myös arvontapalkinnon fb:n puolelle ;) 



mosaicf187df8963fca89f7ce7a42365cf0ba3d9



En jaksanut rehata järkkäriä mukaan reissuun vaan räpsin kuvia vaan puhelimella joten laatu on mitä on. Kovin paljoa kuvia ei nyt edes tullut otettua. Eläintarhassa tiikeri makoili pelottavan lähellä lasin takana, ehkä metrin päässä. Tuo lintu lennähti meidän pöydän viereen kun syötiin eväitä! Vahamuseossakin oli kiva käydä, julkkispuolella näki minkäkokoisia tyypit oikeesti onkaan. Lapsillekkin siellä oli kivoja juttuja ja joulupukki nukkumassa jolle sai jättää jo lahjatoivelistan postilaatikkoon.



mosaic9158b251ffbdf9e1f5fba04a6b39615a10



Paluulento lähti tiistai-aamuna puoli kasin maissa ja mä nukahdin koneeseen ennenkuin se oli ilmassakaan. Menipä matka nopsasti! Kotimatkalla poikkesin pikaisesti Ikeassa hakemassa keittiöön uuden maton ja tyynyn. Olihan siellä kaikkea muutakin kivaa mut sinne jäivät. Oon kyllä ylpee itestäni et oon alkanu oikeesti harkitsemaan ostoksiani!



Keskiviikkona pestiin pyykkiä ja toivuttiin matkaväsymyksestä ja torstaina lähdettiin risteilylle mut siitä juttuja toisella kertaa! Nyt on ihanaa olla vain kotona, ilman suunnitelmia!



Täytyis lähteä kaivamaan kukkapenkkejä esiin tuolta rikkaruohoviidakosta!



 



Kivaa lauantaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti