sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Sadepäivän sisustusjuttuja :)

DSC_6043.jpg



Olipa ihanaa herätä aamulla kun sade ropisi kattoon <3 Eilen toivoinkin sadetta täksi päiväksi että saisin kunnolla siivottua ja sainkin alakerran puunattua. Vilillä oli kaveri kylässä ja yläkertaan oli ihan turha yrittää imurin kanssa.



Sain muutama viikko sitten äidin varastoista tuon vaalean maton ruokapöydän alle, halusin tänne jotain selkeämpää ilmettä kun alkoi ahdistaa että joka tekstiilissä oli jotain kuviota tai tekstiä ja varsinkin kun puusohva oli tapettiseinällä, täälä näytti jotenkin tosi sekavalta. Vaikkakin vaalea matto on huonoin väri pöydän alla mutta toistaiseksi se on pysynyt yllättävän puhtaana! Nyt käänsin sohvan taas ikkunan eteen eikä ilme ole näinpäin niin paha.



DSC_6039.jpg



Kuvailin muutamia Dublinin ostoksia. Tuo cupcakekyltti päätyi aluksi ikkunalaudalle. Keittiöön sitä kyllä suunnittelin mut olkoon tuossa niin kauan et saadaan se keittiön seinälle!



Näitä piparileimoja oon joskus aikaisemmin etsiskellytkin mut silloin verkkokauppa myi eioota  . 4 eri leimaa maksoi yhteensä 8,5e. "home baked", made by mum", "eat me" ja "no.1 dunker", hauskoja :) 



DSC_6052.jpg



Näissä purkeissa kannetkin on samanlaiset kuin säilyketölkeissä :) ja olivat niin hankalat kuvata!



DSC_6047.jpg



DSC_6059.jpg



Nyt jatkamaan siivoiluja yläkertaan ja sitten vois vielä vaikka leipoa jotain pitkästä aikaa. Ehkäpä mokkapaloja tai jotain..:) 



DSC_6045.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti