lauantai 20. heinäkuuta 2013

Punainen kaappi

DSC_6096.jpg



Hyvää iltaa!:) 



Kotiuduttiin hetki sitten Jyväskylästä. Miehen loma alkaa olla lopuillaan ja Vilin toive lomalla hop loppiin pääsystä oli edelleen toteuttamatta. Lähimmät paikat oli Tampere ja Jyväskylä ja kun jyväskylän suuntaan tulee harvemmin ajeltua niin lähdettiin perjantaina sinne. 



Varattiin hotellihuone kylpylästä ja eilen kun päästiin perille, vaihdettiin huoneessa kylpytakit päälle ja lähdettiin altaalle. Vilillekkin löytyi huoneesta sopivan kokoinen valkoinen pieni kylpytakki, niin suloinen näky! <3 Olipas ihanaa ja rentouttavaa!Illalla satoi kaatamalla ja mukava oli katella maisemia lämpimästä vedestä ja kuunnella sateen ropinaa. Höyrysaunassa oisin viihtynyt vaikka kuinka kauan ja no, pari muutakin saunaa oli kyllä hyviä ja jälleen kävi mielessä josko vaihtais meillekkin uuden kiukaan. Tuo nykyinen ei oo yhtään hyvä.



DSC_6093.jpg



Tänään sitten sinne Hop Loppiin!Mä bongasin sen läheltä muutaman kirppiksen ja kävin kiertelemässä ne. Paljon oli kaikkea kivaa jotka oisin huolinut mukaani mutta hinnat oli aikas tyyriit. Mun saalis jäi vaan yhteen purkkiin ja pulloon. Joskus näinkin! Plantagenista ostin pari viherkasvia ja vessaan uuden maton, muovinen tuokin ja värit toisella puolella käänteiset. Ja vessasta puheen ollen tuohon otsikkoon, punaiseen kaappiin! Se on kirppislöytö keväältä, lääkekaappi siis oikeesti mutta koska avain puuttui niin laitoin sinne mun hajuvedet. Vetimeksi liimattiin viinipullon korkki. Kaapin paikalla oli aikaisemmin naulakossa mun kaikki kaulakorut ja niille täytyis nyt keksiä joku uus paikka. Yks juttu mulla on mielessä, saa nähä onnistuuko se.



DSC_6092.jpg



DSC_6098.jpg



Oon saanu kesän aikana vieroitettua itteni kahvista ja siirtynyt teelinjalle. Kyllästyin niihin rytmihäiriöihin joista kirjoittelin täälläkin joskus syksyllä ja nyt ne on ainakin vähentyneet. Kofeiinittomat jututhan ois paras vaihtoehto mut välillä on pakko saada jotain makuteetäkin. Täydensin tänään vähän teevarastojani. Ekana testiin pääsi tuo red fruits ja hyvää oli!



DSC_6104.jpg



 



Mukava minilomareissu ja Vili nautti!<3



Taidanpa kaivaa voileipägrillin kaapista ja alkaa väsäillä iltapalaleipiä.



Tunnelmallista iltaa! <3



DSC_6111.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti