maanantai 1. heinäkuuta 2013

Vitriinin tuunausta

DSC_6022.jpg



Lauantai-iltana sain idean maalata vitriinin taustan mustaksi ja tuoda kaapin keittiöön astioiden ja purnukoiden säilytyspaikaksi. Vitriini onkin aiheuttanut hieman harmaita hiuksia kun se ei oikein olkkariin enää mahtunut ja toisaalta olin tosi kyllästynytkin jo koko kaappiin mut nyt sitä jaksaa taas katella uudessa paikassa ja hieman uudistuneena!:) 



Helpoin hommahan maalailun kannalta ois ollut irrottaa takalevy mutta se oli niin monella naulalla kiinni ja koko kaappi on muutenkin aika heiveröinen keksintö niin päätin maalata taustan kaappiin päin(oli muuten aika vmäinen homma). Tausta hylki liitutaulumaalia mutta onneksi varastosta löytyi otepohjaa, kello oli nimittäin 10 illalla kun päätin alkaa hommiin!:D Eikä siitä kovin siisti tullut mut onneksi on nuo ovet peittämässä pahimmat jäljet!   



Ajatuksena oli kirjoitellakkin taustaan jotain mut toisaalta se on kyllä hyvä ilmankin.



DSC_6017.jpg



DSC_6011.jpg



DSC_6037.jpg



DSC_6033.jpg



Aterimetkin on saaneet uudet pussukat :) 



DSC_6021.jpg



Perjantai-iltana suunnittelin sitä järjestyksen vaihtoa mutta sitten lähdettiinkin  pikareissulle keskiselle. Mun saalis sieltä oli jälleen kerran tosi suppea, vain tämä hauska kasvi ja uus kalenteri tarttui mukaan. Mut onneks en ehtinyt alkaa roudata kalusteita minnekkään kun tuo vitriini- idea putkahti vasta lauantaina mieleen!:D 



DSC_6029.jpg



Mukavaa viikkoa!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti