tiistai 30. heinäkuuta 2013

Makkaria

DSC_6169.jpg



Huomenta!



Tai aamupäivää mikä nyt on?!Hetki sitten vasta syötiin aamupala, täytyy vielä nauttia näistä kiireettömistä aamuista ennenkuin paluu arkeen taas koittaa. Nyt lomalla oon taas innostunut puuron syömisestä ja niin on Vilikin. Mikäs sen parempaa kuin ruispuuro vadelmahillolla, nam <3 Aamupalasta tulikin mieleen laivareissu mistä oon unohtanut kirjoitella. Käytiin uudella Viking Grace laivalla muutama viikko sitten ja ei voi kuin suositella, upea uusi laiva, ja paljon tekemistä ja ohjelmaa pienille lapsille. Ja se aamupala siellä oli ihan huippu, paras mitä oon koskaan syönyt missään. Eihän laivalla paljon mitään tekemistä aikuisille oo mutta Vili tykkää ja muistan kyllä kuinka itekkin lapsena laivalla oli aina niin kivaa! Kuvia räpsin sieltä vaan kännyn kameralla ja niistä ei nyt tullut oikein julkaisukelpoisia.



DSC_6130.jpg



Ihanaa kun tuli viileämpiä ilmoja ja sadekkin oli ihan tervetullutta. Kivaa järkäillä ja siivoilla sisällä. Eilen räpsin kuvia makkarista. Ellokselta tilasin mustavalkoiset tyynynpäälliset ja saman sarjan värilliset. Mrs ja Mr pikkutyynyt on Dublinin tuliaisia, maksoivat 4e kappale, eihän niitä voinut jättää!



DSC_6129.jpg



Eipä täällä muuten juuri mitään muutosta oo tapahtunut, hieman karsin tavaraa tuolta päädyltä pois. Räsyjen tilalle ois syksyksi/talveksi kivat jotkut yksväriset matot. 



Olkkariinkin ois etsinnässä verhot, kesällä menee hyvin ilmankin mutta syksyllä ikkunoilla on pakko olla jotain. Täytyy tänään käydä vähän kiertelemäsä kaupoissa. 



DSC_6135.jpg



Jyväskylän kirppureissun purnukka on unohtunut kuvailla, nyt vähän harmittaa että jätin samanlaisen mutta pienemmän ostamatta. Tässä säilytän astianpesukoneen tabletit.



DSC_6188.jpg



Kivaa päivää!Palailen taas :)



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti