lauantai 17. elokuuta 2013

Keittiössä juuri nyt

DSC_6376.jpg



Helou :)



Sataa sataa ropisee..ihana syksyinen ilma on nytkin. Oon täällä sytytellyt kynttilöitä ja järkkäillyt keittiötä. Tavaroiden karsiminen siis jatkuu. Meidän eteinen onkin nyt ihan järkyttävän näköinen kun oon kantanut sinne tavaraa joka huoneesta, ne oottaa nyt että jaksan viedä ne ylös asti ja osan varastoon ja jotain myyntiin. Ehkäpä/toivottavasti huomenna ne siirtyy siitä taas johonkin suuntaan. Nyt karsin hieman tavaraa keittiön tasoilta ja hyllyiltä ja tuo vitriini alkaakin olla aika tupaten täynnä tavaraa. Kun en oikein tiedä onko tämä karsimisvimma pysyvää niin en uskalla kaikkia tavaroita myydäkkään mitkä nyt tökkii..:) 



DSC_6368.jpg



Mutta mitään modernia/superpelkistettyä tyyliä kun en ole hakemassa niin tavaraahan täälläkin tulee edelleen olemaan :) Hyllyn järkkäilin hieman uuteen uskoon ja aterimet meni pitkästä aikaa takaisin laatikkoon. Saapa nähdä miten niitä oppii taas sieltä käyttämään kun ovat olleet muutaman vuoden aina tasoilla jossain esillä. Aterinlaatikossa täytyis tehdä inventaario, miten monta esim. juustohöylää sitä ihminen mahtaakaan tarvita ja varsinkin kun juusto ostetaan valmiina siivuina kaupasta! Laatikon järkkään siis viimeistään kun mulla alkaa parin kuukauden päästä piiiitkä loma.:) 



DSC_6358.jpg



DSC_6354.jpg



DSC_6362.jpg



DSC_6369.jpg



DSC_6373.jpg



DSC_6363.jpg



Vitriinin vieressä olevan ikkunanlaudan sain ihan tyhjäksi ja siihen kelpuutan toistaiseksi vain kynttilöitä :) 



Illan ohjelmassa on käväistä työkaverin 50-vuotis synttäreillä ja loppuilta meneekin varmaan telkun ääressä.  Nyt siis pikaisesti suihkuun ja laittautumaan. Vaatepuoltakaan en oo miettinyt vielä ollenkaan!



Ihanaa lauantai-iltaa kaikille! <3 



Vastaan ed. postin kommentteihin myöhemmin :) 



DSC_6353.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti