torstai 29. elokuuta 2013

Siivouspäivä!

DSC_6522.jpg



Torstai moikat!:) 



Täällä on siivoiltu! Blogiyhteistyön merkeissä pääsin valitsemaan siivoustuotteita Sinituotteelta  ja niitä oon täällä nyt testaillut ja hyväksi todennut. Siivouskaappi onkin kaivannut päivitystä joten nämä tuotteet tulikin tarpeeseen. Mä en mikään himosiivooja ole ollenkaan mutta hyvillä välineillä se on kyllä mukavaa :) 



Valitsin siivousämpärin ja kuppipuristimen sekä mikrosetin johon kuului monitoimimoppi ja teleskooppivarsi. Laminaatin pesua varten mikrokuitu laminaattimoppeja ja lattiat on puunattu ja puhdasta tuli! 



DSC_6531.jpg



Paketista löytyi myös mikrokuitu ikkunaliina joka onkin jo ennestään tuttu ja hyväksi todettu erityisesti peilien puhdistuksessa. Mikrokuitu lattialiina ja hiussieppareita valitsin myös. Näin raskaana ollessa hiuksia lähtee päästä ihan hirveesti joten nuo siepparit tulee kovasti tarpeeseen!



DSC_6521.jpg



Kylppärin lattian pesun jälkeiseen kuivaamiseen valitsin triplakuivaimen  ja suihkun jälkeen suihkun lattia kuivataan minimelalla. Terassille saatiin uusi ulkoharja. 



DSC_6528.jpg



DSC_6533.jpg



Näiden lisäksi testailin pariin ikkunaan ikkunanpesusettiä  joka osoittautui todella käteväksi. Lasikuituvarren toiseen päähän kiinnitin ikkunanpesimen ja toiseen päähän kuivaimen, ei voi olla ikkunoiden pesu enää helpompaa! Paketissa luki että normaali likaiseen ikkunaan riittää pelkkä vesi ja näin oli, ainakin sisäikkunat tuli puhtaaksi ilman pesuainetta. Viimeistään huomenna pesen ikkunat ulkoapäin, siihen täytyy kyllä varmasti käyttää aineitakin. Pitkän Teleskooppivarren avulla pesu onnistuu vaikka osa ikkunoista on aika hankalissakin paikoissa. 



DSC_6539.jpg



Siivoaminen voi olla hauskaakin hyvillä välineillä!:) 



DSC_6532.jpg



*postaus toteutettu yhteistyössä Sinituotteen kanssa*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti