sunnuntai 25. elokuuta 2013

Mustavalkoisia ostoksia

DSC_6496.jpg



Mukava viikonloppu melkein takanapäin. Kivat oli Juthbackan markkinat, porukkaa oli ihan mielettömästi ja myyjiä myös. Useemman tunnin siellä sai aikaa kulumaan. Mitään ihmeempää en sieltä löytänyt enkä tietenkään niitä etsimiäni juttuja mutta senhän nyt tiesikin! Muutamassa sisustusliikkessäkin käväistiin ja niistä ostin muutamia pikkujuttuja. Pari tuikkukippoa, musta purkki ja kyltti joka oli ehkä vähän heräteostos mutta eiköhän sille paikka löydy!



DSC_6492.jpg



Brukan mustien maustekippojen ohi en päässyt vaikka yritin!En oo tuollaisia ennemmiin nähnytkään. Lusikat lainasin niihin RM:n maustekipoista.



DSC_6494.jpg



Suodatinpusseille servettiteline ja 4 pikkuvuokaa on markkinoilta, euron kipale. Pari ostosta jäi vielä kuvaamatta. Kaikki mustavalkoinen vetää nyt taas puoleensa! 



DSC_6499.jpg



Eilen illalla oltiin ihanissa kihlajaisissa, paljon onnea vielä tätäkin kautta upealle pariskunnalle <3 En oo koskaan syönyt niin herkullista rosvopaistia kuin mitä juhlissa oli tarjolla, nam :)



Nyt ois suunnitelmissa lähteä ostamaan suhumaalia. Parikin juttua ajattelin suihkia uuteen väriin. Poitsu lähti hetki sitten kaverinsa luo ja mies remppa-avuksi. Mä jumituin tähän koneelle vaikka oli tarkoitus ihan vain pikaisesti näpytellä postaus! Käykö teille koskaan niin?!;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti