perjantai 9. elokuuta 2013

Olkkaria pitkästä aikaa!

DSC_6278.jpg



Viuh vaan eka työviikko vilahti tosi äkkiä!Pitikin alkuviikosta hehkuttaa kuinka jaksoi töiden jälkeen tehdä taas kaikkea, kyllähän se alkoikin jo loppuviikosta kostautua ja oli pakko ottaa pikku päikkärit töiden jälkeen. Tosin miksi sitä sitten aina pitää niin jaksaa tehdä kaikkea ja saada kauheesti aikaan??Heti on muka huono omatunto ja laiska olo jos on ollut vaikka päivänkin saamatta mitään ihmeellistä aikaan..niinku ne hommat jonnekkin karkais :) 



DSC_6285.jpg



No juu mutta sitten sinne olkkariin siis!Siellä näyttää just tällähetkellä just tältä. En tiä mistä sain päähäni et haluan tänne jonkun ruskean lipaston ja sellaista välillä etsiskelinkin. Viime viikolla selasin taas myyntipalstoja ja tuo tupsahti samaan aikaan myyntiin ja ehdimpäs ekana varata sen! 50 tai 60 luvulta taitaa olla. Mä tykkään kovasti, tuo puunsävy tuo vähän lämpöä muuten harmaa/musta/valkoiseen olkkariin <3  Ja hinta oli ihan naurettava, 8e. Valkoiset verhot ja pari tyynynpäällistä tilasin Ellokselta. Tuo lammas ei vaan jättänyt mua rauhaan!



 



DSC_6289.jpg



Oon alkanu taas vähän karsia tavaroita. Olkkari on nyt hyvä esimerkki siihen mihin pyrin muidenkin huoneiden kanssa. Ruokailuhuoneen mustaan tapettiin mulla on viharakkaus suhde ja alkuviikosta olin vielä ihan valmis repimään sen pois. Mies ei innostunut ajatuksesta yhtään joten kehittelin suunnitelma B:n miten tapettia taas jaksais katsella. Ja tällä hetkellä tykkään siitä taas ja päässäni se uus suunnitelma vaikuttaa ainakin aika hyvältä... Ja tajusin et oikeestaan tapetti ei taida edes olla se syypää miks ruokailuhuone kyllästyttää vaan se liika roinan määrä siellä. Onkohan raskausaika kovin fiksu ajankohta tehdä mitään isoja muutoksia tai suunnitelmia kun mielialat vaihtelee niinku yö ja päivä?! Raskausjutuista sen verran et pikku masutyyppiläinen on tällähetkellä teelusikan mittainen <3 Aika ihana vertauskuva!Latasin puhelimeen ns. raskaslaskurin ja siellä on jokapäivälle jotain vauvan kehityksestä ja äidin voinnista. Ompa tuo masukin jo kasvanut :) 



DSC_6292.jpg



DSC_6284.jpg



Ihana syksyinen ilma ulkona <3 



Kivaa viikonloppua :) 



DSC_6294.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti