perjantai 23. elokuuta 2013

Olkkaria & viikonloppusuunnitelmia :)

DSC_6477.jpg



Vihdoin perjantai!:)



Tätä onkin jo odotettu! Tänään suunnataan kaverin kanssa Juthbackan markkinoille Uuteen kaarlebyyhyn. Meillä on Pietarsaaresta hotellihuone varattuna joten on pari päivää aikaa koluta myyntikojuja. Huomen illalla päästään vielä juhlimaan kaverin kihlajaisia. Ihan huippukiva viikonloppu siis tieodssa! Ootteko te menossa markkinoille? Mulla on pari juttua mitä toivoisin sieltä löytäväni mut eihän se koskaan niin mene..toivottavasti jotain kivaa tarttuu mukaan kuitenkin. En ookkaan miljoonakirppiksen jälkeen käynyt kertaakaan kirppareilla, siitä on jo kolme viikkoa!



DSC_6473.jpg



Eilen vaihdoin sohvaan mustat päälliset ja taljakin lähti varastoon. Valkoiset sohvan päälliset olikin jo niin likaiset kesän jäljiltä. Mustavalkoinen talja näytti kyllä hyvältä mustan sohvan kanssa mutta onhan tuo lämmin villamatto aika ihana syksyä odotellessa :) Hmm..näitä kuvia kun kattoo niin ehkäpä se valkoinen sohvapöytäkin vois tulla hetkeksi tänne takaisin..ja jotenkin tuo ruskea lipasto ei sovi mustan kanssa..  ens viikolla taidan siis taas pyöritellä hieman kalusteiden paikkoja!



DSC_6482.jpg



Nyt vielä viime hetken siivoilut (josko täälä vaikka paikat pysyis jonkinlaisessa järjestyksessä mun poissa ollessa ;) ) ja pakkailut ja sitten menoksi!



Kivaa viikonloppua!



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti