tiistai 20. elokuuta 2013

Lastenhuoneen peltikaappi

DSC_6408.jpg



Saan usein kyselyä tästä pojan huoneessa olevasta pelti/pukukaapista. Muutama vuosi sitten kun tämän hommasin, oli ajatuksena että tästä tehdään pojalle vaatekaappi mutta arvatkaapa vaan mitä kaappi edelleen sisältää!? No leluja eikä hyllyistä ole tietoakaan! Kyselyt onkin ollut just noihin hyllyihin liittyviä että miten ne on toteutettu, hyvää ideaa ei olla keksitty joten jos sulla on mielessä joku niin vinkkaa ihmeessä!:) Pojan vaatteet on tällähetkellä kylppärissä isossa kaapissa, ja se onkin erittäin kiva ratkaisu puhdasta pyykkiä viikatessa. Sellainen iso kodinhoitohuone/pukeutumistila oiskin ihan unelma missä ois kaikkien vaatteille samassa tilassa kaapit eikä niitä tarvis kuljetella makuuhuoneisiin.. <3  



No mutta enivei, tykkään kaapista vaikkei se nyt olekaan sille suunnitellussa käytössä. Jossain vaiheessa tänne on kuitenkin pakko hankkia kunnon vaatesäilytyskaappi tai joku muu ratkaisu. Tosin tuosta huoneestahan pääsee myös sivukas varastoon ja jos sen joku viitsis järjestää niin sinne mahtuis vaikka mitä vielä vaatteidenkin lisäksi!:)  



Järkkäilin pojan huonetta muutenkin ja kuvailen siellä enemmän kun saan vielä ommeltua uudet verhot ikkunalle. 



Pakko vielä kertoa tähän loppuun hauska juttu Vilistä, hain uudet silmälasit viime viikolla ja Vili taas pari päivää sitten taas kattoi mua ja sanoi että "kivat noi sun lasit mut missä ne toiset on, mikset enää käytä niitä normaaleja laseja?!:D Hmmm...lasten suusta se totuus kuuluu...?! 



 



DSC_6400.jpg



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti