perjantai 20. syyskuuta 2013

Keittiössä

 



DSC_6818.jpg



Viikonloppu viimeinkin! <3



Tämä viikko on madellu niin hitaasti ettei koskaan mutta vihdoinkin on pari vapaapäivää edessä ja saa hieman hengähtää. Tai oikeestaan koko viikonloppu on touhua täynnä mutta kivaa sellaista.. ja hieman jännittävääkin..mutta siitä lisää myöhemmin ;)  Habitaremessut jää multa tälläkertaa välistä, muita Casan bloggaajia siellä on kyllä paikalla, käykäähän moikkaamassa heitä jos messuille menette :)



Täällä on jälleen suihkittu mustan suhun kanssa tavaroita, keittiön leipäloota sai myös mustaa ylleen ja siitä tulikin paljon parempi noin. Lisää mustaa suhua täytyykin käydä huomenna taas ostamassa. Ostin pari yrttiäkin ja istutin ne ruukkuihin josko vaikka pysyisivät noin hieman kauemmin hyvinä. Vihreät väripilkut näyttää tosi kivoilta siellä täällä. 



DSC_6823.jpg



DSC_6824.jpg



DSC_6827.jpg



Ikkunan kuvaaminen on niin mahdotonta, ei tuosta vain saa mitenkään hyvää kuvaa :/ Millä ihmeen säädöillä se vois edes onnistua?! Oon niin nolo tuon kameran kanssa :P



Juthbackasta ostin pienen pärekorin eurolla, näin siinä heti tiski ja siivousainepurnukat ja korissa olleen kantokahvan irrottamalla sain mukaan mahtumaan vielä purkin tiskiharjallekkin. *ostoslistalle mustavartinen tiskiharja*



DSC_6834.jpg



DSC_6843.jpg



Me aletaan täällä pienen apulaisen kanssa valmistamaan iltaruokaa, lihapullataikina tuolla jo oottelee pyörittelijöitä :) 



Kivaa viikonloppua!



DSC_6848.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti