lauantai 14. syyskuuta 2013

Mustavalkoista makkariin

 



DSC_6773.jpg



 



Lauantaimoikat!:)



Me ollaan tänäänkin käyty poitsun kanssa kaupungilla shoppailemassa. Vielä täytyy ottaa kaikki ilo irti näistä kun Vili lähtee mielellään mukaan kauppoihin. Ja tottakai käydään aina kahvillakin, ehkä se on just se kohokohta, ja mieluiten tietysti sellaiseen kahvilaan mistä saa vaaleanpunaisia munkkeja :)



DSC_6770.jpg



Tänään lähdettiin etsimään huomisille pojan bestiksen synttäreille lahjaa. Mä kotiutin uuden tyynyn olkkariin ja muutaman naulakon jotka kävin äsken suihkimassa mustaksi. Niistä lisää toisella kertaa kun pääsevät seinälle. 



Viime lauantaina käytiin pitkästä aikaa Anttilassa ja siellä oli tarjouksessa Annon pussilakanasettejä 20e setti. Nämä ruudulliset lakanat ostin ja on kyllä tosi ihanat ja laadukkaan tuntuiset. Ekat Annon lakanat mut ei varmasti viimeiset. Annolla on vaikka mitä kivoja kuoseja mitä huolisin meillekkin. 



 



DSC_6766.jpg 



Käännettiin sänky pitkästä aikaa toiselle seinälle. Tuolle harmaalle seinälle tulee sitten pinniskin. Näyttää et katto ois tosi matalalla mut ei siihen päätä lyö sängystä noustessa, ei oo lähelläkään! Näimpäin sänky tässä olikin monta vuotta aluksi. Vasta sen korkean päädyn tullessa käännettiin sänky toiselle seinälle.



Seinään kiinnitettävä yölamppu oiskin nyt tosi kiva kun ei tuonne päädyllekkään mitään mahdu mutta vielä pärjään tuolla tuolilla olevalla niin kauan että se pinnis tänne tulee :) Raskaus on nyt vähän yli puolen välin ja liikkeitä on tunnusteltu jokunen aika,nyt alkaa tuntua  aika selkeitä potkuja, ihan uskomaton tunne <3



DSC_6769.jpg



Mä alan valmistautua kaverin synttäreille, mukavaa iltaa kaikille! :)



DSC_6768.jpg



Yhdestä lippuarvonnan voitajasta ei kuulunut joten uusi voittaja on arvottu:



Laitahan säpöä Henna :)



 



Henna kirjoitti 31.8.2013 klo 17.17 Tuhoa


Kahdella mukana myös! Kunpa lykästäis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti