perjantai 27. syyskuuta 2013

Tarjotin DIY ja viiksilaastarit

 



DSC_6892.jpg



Ihana kiireetön perjantai aamupäivä :) 



Pari päivää tuossa hujahtikin ihan huomaamatta, heti kun on jotain sovittua menoa iltapäiville niin tuntuu et aamut menee siinä et oottaa vaan et pian täytyy mennä ja ei tässä mitään ehdi enää tekemään kuitenkaan. 



Miehen sisko toi mulle Tigerista pari ihanaa uutta mukia, "this is my coffee cup" ja toisessa muuten sama teksti mutta kahvin tilalla lukee tee. Niinkuin mukeja ei olisi jo tarpeeksi mutta nuo oli pakko saada eikä ne maksaneet kuin 2e kpl. Sisko oli pakannut ne ihanaan paperiin ja paperin liimasin aamulla kirppikseltä löydettyyn raitatarjottimeen. Ihan kiva tuli, ainakin kauempaa katottuna, kovin tasaista jälkeä en vaan saanut aikaan. 



mosaica63431ce411dbd3e579e978e05ef94eb76



Oma siskoni lähetti paketin ulkomailta, vauvalle bodeja ja Vilille hupparin ja ängry birds sukkia. Mä sain ihanat korvikset ja viiksilaastareita hauskassa rasiassa! Miten mä tuunkaan kaikille mieleen näistä viiksitavaroista, eipä ollu eka kerta kun kuulen vastaavaa!:D Tää on kyllä ihan huippuhauska, täytyyhän joka naisen käsilaukusta löytyäkkin laastareita viiksirasiassa!:) 



DSC_6894.jpg



Kirjoitellaan täällä Vilin kanssa kauppalistaa, miten kaikki onkaan aina loppu yhtäaikaa. Kauppareissun jälkeen aiotaan vihdoinkin piilotella kukkasipuleita maahan, oon niin mattimyöhäinen tässäkin asiassa. Suklaakakkuakin meinataan leipoa..raskauskiloista viis!:)



 



Kivaa viikonloppua <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti