perjantai 6. syyskuuta 2013

Perjantai, se päivistä parhain!

 



DSC_6647.jpg



Oi ihanuutta, loppuihan se vaan tämäkin viikko töiden osalta ja huomenna saa aamulla nukkua. Tai no, mä tiedän et nousen jo viimestään seiskalta mut ihanaa ettei tarvi herätä kellon pirinään!



Meillä on tänään vuosipäivä, 10 vuotta tulee täyteen siitä kun ollaan tavattu. Mä muistan sen päivän niinku eilisen, silloin olin vielä nuori ja nätti! Syksy on vaan parasta aikaa, silloin on tapahtunut kaikkea ihanaa <3  



Eipä näitä päiviä tuu sen kummemmin juhlistettua, hääpäiviä ennemminkin. Me käytiin tänään romanttisesti koko porukka kävellen ruokakaupassa ja valitsin itelleni neilikoita päivän kunniaksi. Vili rakastaa muffinsseja ja niitä leivottiin äsken. Tehtiin pätkismuffinsseja ja hyviä tuli. Ohjeen otin kinuskikissan sivuilta. Vili on tosi reipas apulainen nykyään, hakee meidän ja joskus naapurin tädinkin postit, tyhjää kauppapussit jääkaappiin, auttelee rikkaruohojen repimisessä ja pyykkien laitossa narulle ja eritysesti leivonta on tosi hauskaa kun saa kippailla ainekset kulhoon. Mä annan apulaiselle sitten muutamia kolikoita palkkioksi pikkutehtävistä. :) 



DSC_6631.jpg



DSC_6636.jpg



Söpöt mittakulhot on irlannin tuliaisia. 



DSC_6640.jpg



Pian apulainen yöunille ja josko jaksais jonkun leffan vielä katsoa. 



Näihin tunnelmiin, mukavaa iltaa!:) 



DSC_6639.jpgTähtituikkukipot on ihan lempparit nyt, älkää kyllästykö kun ne vilkkuu kuvissa niin usein!:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti