tiistai 3. syyskuuta 2013

Keltainen seinä osa 2

DSC_6607.jpg



Joku saattaa muistaa tämän eteisen keltaisen seinän joka maalattiin keväällä? Täällä postasin aiheesta ja viime viikolla eräänä vapaapäivänäni mä kyllästyin lopullisesti kattelemaan tuota oranssiin taittavaa seinää joten kävin maalikaupassa ja maalasin sen uudelleen. Miehen mielestä seinä oli hyvä, no tietenkin, tosin se ei oo huomannu vieläkään että seinä on vaihtanut väriä, tai ei ainakaan myönnä!;) Ois vaan silloin pitäny heti käydä palauttamassa se ihan väärän värinen maali mutta loppu hyvin kaikki hyvin, nyt seinä on just ihanan keltainen. Kylläpä se vanha väri olikin tosi oranssi kun vertas jo maalattua seinää ja tätä uutta väriä. Mustavalkoisuus villityksestäni huolimatta tykkään tuosta eteisen väripilkku seinästä enkä halunnut siitä muun väristä.



DSC_6606.jpg



Hyllyillä ei mitään järkevää käyttötarkoitusta oo varsinkaan nyt kun siirsin siellä olleet pipokoritkin hattuhyllyille mut toisaalta hyllyt on ihan kivat tuossa, jotain pikkuroinaa sinne saa esille. Ois ihan unelma joku iso kaapisto eteisessä minne sais säilöön paljon vaatteita ja kenkiä piiloon mutta meille ei sellainen mahtunut joten vanhassa talossa täytyy sitten vaan kehitellä kaikenlaisia muita ratkaisuja kun ei tilat anna myöten.



DSC_6604.jpg



Näyttääpä se seinä kuvissa jotenkin suttuiselta mut oikeesti on kyllä hyvä!Mä tykkään nyt!:)



Tää  alkuviikko onkin töiden jälkeen vaan laiskoteltu, ei oo jaksanu tehdä oikein muutakaan. Ihan tylsää kun työ on nyt vienyt kaikki mehut eikä meinaa jaksaa kotona touhuilla, onneksi huomenna on jo keskiviikko!:) 

1 kommentti: