perjantai 4. lokakuuta 2013

Anna hyvän kiertää :)

DSC_6995.jpg



Heii kaikki onko hyvä päivä tänään?! On on!!:)



Mä meinasin postailla tänään kuvia syksyisestä olkkarista mutta aamulla sainkin ihan toisenlaisen idean. 



Mietin bloggailua ja lähinnä nyt tätä omaa blogiani, miten se on muuttunut siitä kun aloitin vai onko se?! Mielestäni ei, pääasiassa höpisen täällä edelleen vain sisustusjutuista ja edelleen tämä on mulle vain rakas harrastus josta en ota paineita vaikka välillä tuntuu että pitäiskin.  Blogimaailmasta on löytynyt monia ihania ihmisiä jotka jakaa samat kiinnostuksen kohteet ja joiden kanssa voi höpistä bloggailustakin ylipäätään, osasta on tullut todella hyviä ja tärkeitä ystäviä joiden kanssa ollaan yhteyksissä päivittäin. Innolla odotankin jo marraskuuta ja reissua Tukholmaan joulumarkkinoille jonne lähden näiden ihanien blogeista tuttujen naisten kanssa!



Enemmän tämä touhu siis todellakin antaa kuin ottaa vaikka näihin postauksiinkin saa aikaa kulumaan. Ja se että tietää että joku viitsii näitä höpinöitä käydä lukemassakin ja ne jutut kun kuulee että joku innoissaan oottaa just näitä mun postauksia, tuntuu tosi kivalta!:) 



Mutta sitten siihen itse asiaan! Myös mulla on täällä "vakikommentoija" porukka niinkuin varmasti kaikilla bloggaajilla,  monia ihania tyyppejä joista on tullut jo jollain lailla tuttuja ja joiden blogeissa on aina yhtä ihana käydä kylässä. Mä haluankin nyt muistaa yhtä ihanaa blogini lukijaa ja ahkeraa kommentoijaa pienellä yllätyspaketilla ja toivoisin että hän jatkaisi tätä hyvän kierrättämistä muistamalla myöskin yhtä omaa lukijaansa joka jälleen jatkaisi hyvän kierrättämistä..jne.. Ois ihanaa jos vois lähettää kaikille blogin kautta tutuiksi tulleille ihanuuksille jotain mutta se kun ei ole mahdollista. Mutta tästä ajattelin ottaa tavan blogissani koska lahjoja on kiva saada mutta se niiden antaminen, se vasta mukavaa ja hyvän mielen aikaan saavaa onkin!:) 



Joten Seija laittaisitko mulle sähköpostilla osoitteesi niin laitan sulle yllätyspaketin postiin!



Tästä tulee hyvä päivä! Laitetaan hyvä kiertämään, jookos!:) 



*



Kuvissa seikkailevat keksit joita leivottiin eilen ja joiden ohje löytyy täältä. Hyviä ja helppoa ja ei takuulla säily kauaa!;) 



mosaic8db9c3a3fdf34a00ff989fa53af088f62a



DSC_7000.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti