keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Syksyn sävyjä kylppäriin Lapuan kankureilta

DSC_6944.jpg



Eilen täällä Seinäjoella käynnistyi Seinäjoki Art & Design viikko josta jo aikaisemmin kirjoittelinkin. Pääyhteistyökumppaninaan SADW:llä on Lapuan kankurit joiden kanssa minullakin oli ilo päästä tekemään yhteistyötä. Pääsin valitsemaan uusia tekstiilejä saunaan ja kylppäriin. Paljon upeita kuoseja oli tarjolla ja kivoja sävyjä. Myös keltaista, sinistä ja pinkkiäkin löytyy valikoimista mutta mä valitsin meille kuitenkin näitä tuttuja, turvallisia tummia, syksyisiä sävyjä. 



DSC_6962.jpg



Tykkään käyttää saunassa pitkiä laudeliinoja ja olikin mukavaa saada valita uudet kuosit edellisten tilalle. Lauteille mahtuu just 2 150cm pitkää liinaa. Näiden liinojen suunnittelijana on Polkka Jam, kivaa kun laudeliinojenkin kuvioinnissa on nykyään jotain erilaista mihin on aikaisemmin tottunut. Mallin nimi on Naapurusto ja valitsin samasta kuosista myös uudet saunatyynyt.  Taikametsäkuosi oli toinen mihin ihastuin, valinnan vaikeushan tuolla iski jälleen!:) 



DSC_6925.jpg



DSC_6961.jpg



Taikametsä kuosilla valitsin pesimen sekä pesukintaan. Karkeapintaiset pesimet sopivat erinomaisesti kuivahierontaan, pesuun ja ihon kuorintaan. Hohkakivisen jalkaraspin valitsin myös. 



DSC_6947.jpgmosaic8e9cca96cd5329e5afe40211f399e10288DSC_6946.jpgDSC_6941.jpg



Kylpypyyhkeiden kuosiksi valikoitu Paanu , pyyhe on toiselta puolelta musta ja toiselta harmahtava. Väritykseltään sopivat meidän harmaa-valkoiseen kylppäriin loistavasti. 



DSC_6930.jpg



Sunnuntaina täällä on sitten se Design sunnuntai jota innolla jo odotankin. Nähdäänhän siellä!?:) 



DSC_6923.jpg



*Postaus toteutettu yhteistyössä Lapuan kankureiden kanssa ja tuotteet sieltä saatuja*



.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti