keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Löytö puuvajasta

DSC_7293.jpg



Tänä aamuna mittari näytti pakkaslukemia joten heti aamusta ryhdyin takan sytytys puuhiin. Polttopuiden joukosta ekana käteen sattui tämä talon muotoinen kaunotar! Mun mielestä aivan ihana ja se olikin samantien pakko putsata ja laittaa koristeeksi olkkarin ikkunalaudalle. Ihanasti lohkeillut ja harmaantunut, mistä lie onkaan puuvajaan päätynyt mut aivan niinkuin ois tarkoituksella sahattu tuon muotoiseksi. Kaivoin ikkunalaudalle viime syksynä tehdyn lankkutarjottimenkin, tuo on samaa lankkua mitä tuossa olkkarinpöydässä on käytetty, pöytälevyt on vaan käsitelty ruskeammaksi. 



 



DSC_7295.jpg



Räpsin siitä sitten kuvia vähän joka suunnasta ja kuviin pääsi ikeasta ostama valkoinen putkityynykin. Kyllä tuon kans onkin jo painittu lattialla (Vili siis ;)) ja luulen ettei se kovin kauaa pysy valkoisena. 



DSC_7306.jpg



Tuollaisia talojahan ois helppo tehdä, erikokoisia vaan riviin ikkunalle koristeeksi, osan vois vaikka maalatakkin, tulis aika ihana talokylä helposti!:) Ja siis aikapaljon pienempiä kuin tämä yksilö..Hmmm...oiskohan meillä mitään matskua mistä näitä vois tehdä jo hetipian....?!



DSC_7309.jpg



Mä jatkan täällä kokkailuja, otin just uunista kauraneliöt ja täällä on niin hyvä tuoksu!:)



Mukavaa keskiviikkoa!



DSC_7300.jpgDSC_7310.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti