perjantai 11. lokakuuta 2013

Uutta järkkää ja illan tunnelmia

DSC_7198.jpg



DSC_7183.jpg



Perjantai-iltaa!:)



Täällä todistan että naiset pystyy tehdä montaa asiaa yhtäaikaa, istun sohvalla läppäri sylissä,seuraan toisella silmällä telkkaria, jutskaan kamujen kans fb:ssä ja etin junalippuja vr:n sivuilta!Ja onnistuu!;) Kynttilät palaa ja vielä kun saisin nautiskella lasillisen valkkaria niin oisinpa tosi tyytyväinen!:) 



DSC_7206.jpg



 



Siirsin puusohvan pitkästä aikaa taas ikkunan eteen ja kokeilin ruskeaa lipastoa peilin alle. Kauan pähkäilin näyttääkö se siellä ihan typerältä mut luotan muutaman kamun mielipiteisiin ettei kuulemma näytä joten siellä se saa olla, nyt on omakin silmä jo tottunut :) 



Vanha kulunut lipasto näyttääkin aika hyvältä mustan seinän kanssa. Bloggailupistekkin siirtyi taas melkein alkuperäiselle paikalleen. Tykkäsin siitä tuon valokuvakehyksen alla mut sinne se nyt ei enää mitenkään mahtunut tällä järjestelyllä. 



Muutama päivänvalollakin otettu räpsy.



DSC_7158.jpg



Käytiin tänään Vilin kanssa metsässä hakemassa matskuja askarteluja varten, jospa huomenna saisin värkättyä niistä jotain kivaa terassille. Postistakin hain paketin jonka sisällön kuvailen lähipäivinä. Muuten tää päivä onkin mennyt vaan kotona haahuillessa ja tuntuu etten oo saanu oikein mitään aikaiseksi. 



DSC_7151.jpg



Nyt tuo pieni höpöttäjä tuli sekaamaan ajatuksia ja pakko kai se on tunnustaa että aika monta kertaa keskeytyi jo ennemmin tämänkin postauksen kirjoitus joten toivottelempa kaikille mukavaa iltaa ja viikonloppua!<3



DSC_7153.jpg



 



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti