tiistai 15. lokakuuta 2013

Minikasvihuone

 



DSC_7283.jpg



Eilen pääsin pitkästä aikaa Ikeaan kiertelemään oikein ajan kanssa. Tosin eipä sieltä tälläkään kertaa mitään kovin ihmeellistä tullut osteltua mutta kivahan siellä on aina silloin tällöin käydä ja ainahan sieltä jotain pientä tulee ostettua. Voi niitä aikoja kun lähimpään Ikeaan oli matkaa 400km ja käytiin siellä kavereiden kans bussimatkoilla. Silloin selattiin kuvastoa moneen kertaan läpi ja ostoslista oli valmiina ja se oli aina pitkä. Nyt se hohto koko Ikeasta on kadonnut kun se on tullut lähemmäs vaikka matkaa sinne on ainavaan. 



DSC_7259.jpg



Eilen ostin tämän kasvihuoneen (jäipäs rumasti roikkumaan nuo ketjut :P) , tuon pienen sypressin(?) ja paristokäyttöiset lumihiutalevalot. Vielä en laittanut niihin pattereita, koitan säästää hieman myöhemmäksi edes osan (joulu)valojen sytyttelystä!:) Näiden lisäksi mukaan lähti kynttilöitä, yks tyyny ja poistopisteestä päiväpeitto puusohvan pehmusteen päälliseksi, siitä laitoinkin eilen kuvaa fb:hen. 



Mitähän muuta tuonne kasvihuoneseen voiskaan laittaa kuin kukkia ja kynttilöitä? Jouluisia asetelmiahan sinne kyllä keksii mut mitäs muulloin?!



DSC_7255.jpg



Tigerissa poikettiin myös ja sieltä ostin tuon posliinisen H kirjaimen ja jotain muuta pientä, tiskirättejä ym tarpeellista. Yhdet tuikkukipot kuvaan joku päivä, ne oli söpöt!:) 



DSC_7280.jpg



Paistoin tänään tän syksyn tokat joulutortut. Glögiäkin ollaan jo hörpitty muutaman kerran, jouluihmisille ei oo yhtään liian aikaista vai mitä!:) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti