keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Jotain punaista

DSC_7558.jpg



Reipasta keskiviikkoa!:)



Tänään sain heti aamulla pienen siivouspuuskan ja heivasin ulos tuulettumaan matot ja lähes kaikki irtilähtevät tekstiilit. Miten tuo sohvan pohjakin oli täynnä jos jonkinlaista moskaa ja murusta vaikkei siitä oo kauaakaan kun vaihdoin siihen päälliset! Sain imuroitua ja mopattua lattiat ja pyykkikorinkin tyhjäksi, jei! Puhdas koti-parempi mieli! Siivouksen jälkeen olikin mukavaa lueskella uudet lehdet päiväkahvien kera.



Viikonloppuna putsailin keittiön tasoja ja järkkäilin paikkoja muutenkin. Värittömyyskausi on valloillaan muualla mutta keittiössä pienet punaiset jutut jaksaa ilahduttaa ainavaan ja en usko että niihin tuun koskaan siellä kyllästymäänkään. Ja myös jouluun kuuluu punainen ihan ehdottomasti. Keväinen keltainen villitys oli ja meni aika nopsaan, eteisen keltainen seinä on kuitenkin edelleen tosi mieluisa. 



Keittiöön on tulossa lähipäivinä eräs punainen juttu josta oon jo vuosia haaveillut ja nyt en malttaisi millään odottaa sen kotiutumista! 



DSC_7569.jpg



DSC_7572.jpgDSC_7574.jpg



Loppuun vielä infoa, blogini muuttaa marraskuun loppupuolella takaisin bloggerin puolelle. Ilmoittelen tarkemmasta ajankohdasta vielä lähempänä mutta toivottavasti jaksatte seurailla perässä! :) Fb:n kautta pysyy ainakin päivitysten kanssa ajantasalla. Ajattelin muuten  näpytellä sinne lähipäivänä pienen kirppiksenkin pystyyn! ;) 



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti