lauantai 11. toukokuuta 2013

DIY Kuormalavoista sohva patiolle!

 



DSC_5620.jpg



Ihana aurinkoinen päivä!:) Sain vihdoin vietyä patiolle pehmusteet ja räpsittyä kuvatkin tuosta lavasohvasta. En muista oonko täällä siitä kirjoittanutkaan että sellainen oli tekeillä mutta tässä siitä nyt tulee postausta!Live/fb tutut on näitä kuvia ainakin jo ootellu!:)



Hommattiin 20 kuormalavaa joita sudittiin mustalla puusuojalla. Maalattiin vain näkyvimmät laudat(iski pihiys koska maalia kului paljon enemmän mitä oltiin ajateltu!). Jyskistä ostettiin 3 patjaa (30e/kpl) ja päällystin ne parilla vanhalla harmaalla verholla ja hain vähän lisää samaa kangasta Anttilasta. Pienen budjetin sohva mutta tuosta tuli kyllä niiiin kiva!Kaikki tyynyt ja peitot on kaiveltu kaapeista eikä niin kauheen hyvin natsaa yhteen mut ehkä mä pärjään!



Tänne suunniteltiin sitä markiisia mut sen saa kyllä unohtaa, ihan sama sitten kuljettaa sateen suojaan nuo päälliset jos ja kun markiisikaan ei kestäis kovaa tuulta ja vesisadetta. Mutta mäpäs oon tilannut todella kuuman ja sateettoman kesän joten ei murehdita sitä!;) 



Vanhasta lankku ruokapöydästämme otettiin kansi ja tehtiin siitä matalampi pöytä. 



Oi että mä tuun niin löhöämään tuolla drinksulasi kädessä!<3  



Pitemmittä puheitta siis lavoista tehty sohva!:D 



DSC_5619.jpg



DSC_5616.jpg



DSC_5614.jpg



DSC_5612.jpg



DSC_5605.jpg



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti