sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Mustavalkoinen kirpparilöytö

DSC_5484.jpg



DSC_5497.jpg



Sunnuntai-iltaa!



Viikonloppu ja vapaapäivät hujahti taas ohi ihan huomaamatta. Onneksi ens viikollakin on taas vain 3 työpäivää. En tiiä veikö tauti ihan täysin mun voimat vai minne ne on kadonneet, olo on tosi omituinen edelleen. Huitsis touhuilla kaikkee mut puhti loppuu samantien. Tylsää!:/ 



Perjantaina kävin hakemassa kirpparilta tämän peilittömän peilipöydän jonka bongasin pari viikkoa sitten. Siitä asti se on kummitellut mielessä ja perjantaina päätin että jos se vielä on kirpparilla niin mukaan lähtee ja olihan se, onneksi!<3 



DSC_5489.jpg



Vanha bloggauspöytä meni takaisin terassille, sieltä se tänne tulikin. Tää on tosi kiva, pieni ja siro ja ihanasti kulunut. Toisenlainen tuoli täytyy vielä hommata. 



DSC_5491.jpg



DSC_5493.jpg



Anoppi toi mulle synttärilahjaksi hauskan "korin", joku paikka näille rullille mulla onkin ollut etsinnässä joten tämä tuli kuin tilauksesta!:) Kiitos vielä! Tuolla on tainnut olla joku pullo joskus?



DSC_5495.jpg



Tänään oon karsinut tavaroita vähän jokapuolelta, osaa tunkenut kaappiin piiloon ja jotain laitan ehkä myyntiinkin. Ja päätin että nyt en osta hetkeen Yhtään-Mitään!



DSC_5498.jpg



Kivaa illanjatkoa!<3



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti