perjantai 24. toukokuuta 2013

Terassia

DSC_5741.jpg



Oi joi, aikas huikea fiilis, mulla alkoi parin kuukauden kesäloma <3 Tuntuu että tänä vuonna on lomia ollu vähän väliä eikä nytkään voi sanoa olevansa mitenkään loman tarpeessa mutta ihan hitsin kivaltahan se vaan tuntuu, koko pitkä kesä edessä <3 Vielä kun ois keksitty sellainen vipu millä saa käännettyä mielestä kaikki ikävät asiat eikä tulis murehdittua mitään, ees loman ajaksi sellainen ois kiva!:)  



Huomenna lähdetään työkamujen kanssa hieman juhlistamaan kesälomaa ja kävin töiden jälkeen kiertelemässä pitkästä aikaa keskustan putiikeissa etsimässä uusia vaatteita mutta eipä sieltä mitään löytynyt,tietenkään, ei koskaan silloin kun jotain tiettyä etsii!Joutuu siis penkomaan vaatekaappia!



Terassia oon järkkäilly pikkuhiljaa ja nyt se oli suurinpiirtein kuvauskelpoinen. Yks lamppu oottaa vielä kiinnitystä seinälle sekä toiselle seinälle on tulossa jotain mustaa, jotain valkoista ja jotain jouluun liittyvää!:D Mutta siitä sitten toisella kertaa!:D 



DSC_5736.jpg



Terassillakin on tottakai räsymattoja!:) Grillin hyllyllä on fb kirppulöytö laatikko joka on just sopivan kokoinen hyllylle ja sinne mahtuu kaikenlaista roinaa!



DSC_5744.jpg



Vanha bloggauspaikka tuli takaisin terassille työpöydäksi. Tuo on kyllä sen verran kapea ettei siinä oikein mitään mahdu tekemään mutta kivoja tavaroita siihen edes mahtuu!Kirpulta löysin ihania vaaleenpunaisia sarviksen pikkulautasia, vielä tahtoisin punaisia isoja lautasia.  Äippä lupas etsiä kaappien kätköistään josko ne ois vielä tallella :)



DSC_5747.jpg



DSC_5746.jpg



Viime sunnuntaina huomasin eräällä roskalavalla pilkottavan jotain punaista, tuo arkistointilaatikko mikä lie siellä oli ja tottahan mä sen kävin sieltä hakemassa!Nyt se saa olla terassilla säilömässä lehtiä mutta syksyllä etsin sille paikan sisältä. 



DSC_5749.jpg



Hattuteline on myös dyykkauslöytö, yhtenä iltana kävin ystäväni Annan  kanssa tutkailemassa eräällä purkutuomion saanella talolla ja tämä ja se kiinnitystä vailla oleva lamppu lähti sieltä mun matkaan!Meinasin ensin maalata hyllykön mut oikeestaan se onkin ihan kiva just noin!:) 



DSC_5753.jpg



DSC_5756.jpg



 



DSC_5760.jpg



DSC_5762.jpg



Nyt mä taidan mennä jatkamaan pihahommia!



Ensin kuitenkin loman kunniaksi tilkka kuoharia <3 



DSC_5758.jpg



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti