perjantai 31. toukokuuta 2013

Kirpparilöytöjä :)

DSC_5857.jpg



Ihana päivä takana <3 



Aamulla pakattiin uikkarit ja rantalelut kassiin ja lähdettiin puoli kymmeneltä kavereiden kanssa kurvailemaan kohti naapurikuntaa. Siellä kierrettiin ensin pari kirpparia ja sen jälkeen mentiin rannalle. Lapset tarkenivat uimaan ja me herkuteltiin ja juoruiltiin. Itse heitin talviturkin eilen porukoideni uima-altaassa(jos se lasketaan talviturkin heittopaikaksi :D)  jossa vettä oli lämmitetty +25 asteiseksi ja sekin tuntui niin kylmältä!En siis käyny tänään järvessä edes varpaitani kastelemassa, en ymmärrä miten tenavat viihtyivät siellä niinkin kauan, hrrr!:) Ootteko te jo käyny uimassa?



DSC_5842.jpg



Rantsun jälkeen päätettiin ajella vielä toiselle paikkakunnalle kotiin paluun sijaan ja sielläkin koluttiin tietysti kaikki mahdolliset kirpparit ja käytiin syömässä. 



Löysin mielestäni tosi kivoja juttuja, ihana vanha turkoosi laatikko, rekkari, seinälle laitettava kahvimylly, paria kangasta , teepurkki ja retropurnukka.Kahvimyllyn rypäle vai mikä lie kuva ei nyt oikein iske..mitähän siihen laittais päälle?! Niin ja ihan ehdoton ostos on tuo vanha sähkötaulu! No kun se oli vain euron, ihan pakko ottaa mukaan!!:) Eteiseen se pitäis kyllä mahduttaa... (mä tiedän että tästä meillä neuvotellaan ja kauan;) )



DSC_5840.jpg



Keskiviikon löytö oli punainen tuoli 2e ja kangasta josta on jo ommeltu verhot. 



DSC_5846.jpg



Tultiin kotiin vasta puoli viideltä! Niin hauska päivä, aika meni niin äkkiä. Kuumina päivinä ei kyllä kovin nälkä tuu ja tein meille päivälliseksi vaan täytetyt ciabatat. Nyt ei jaksa alkaa mitään kunnon ruokaa keittelemään. 



DSC_5853.jpg



Huomenna pääsen parturiin ja illalla juhlimaan kaverin uutta ammattia. 



Mukavaa viikonloppua kaikille!



Mä aion löhötä loppuillan patiolla drinksulasin ja lehtien kanssa. :)



DSC_5849.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti