perjantai 10. toukokuuta 2013

Keltainen lehtiteline olkkariin!

DSC_5567.jpg



Olkkari on valmis!:) Maalattiin seinät samalla tikkurilan graniitilla mitä olikin jo ennestään yhdellä seinällä. Sävy on hyväksi todettu ja olkkarin lisäksi sitä löytyy keittiöstä ja Vilin huoneestakin. Huoneesta tuli heti jotenkin kotoisampi ja valkoiset seinät olikin jo niin kamalan  näköiset että oli jo korkea aikakin maalailla. 



Olkkarin seinälle on ollut etsinnässä lehtiteline. Helmikuun Glorian kodissa oli eräässä kodissa ihan mielettömän makee lehtiteline ja kun sain kuulla että pääsen tekemään yhteistyötä Sisustusgalleria Palorannan  kanssa ja kun bongasin samaisen lehtitelineen heidän valikoimistaan niin ei tarvinnut miettiä hetkeäkään minkä tuotteen meille valitsisin!



DSC_5558.jpg



Lehtiteline on Ruotsalaisen Minus Tion valikoimista ja keltaisen värin lisäksi sitä löytyy punaisena, hiilenharmaana, sinisenä, vihränä ja valkoisena. Mä en halunnut mitään tavis väriä, jos tarjolla ei olisi ollut keltaista, oisin valinnut punaisen.



Palorannan  sivuilla on kuvia miltä teline näyttää jos niitä on useampi vierekkäin/päällekkäin. Harmi kun meillä ei tuohon oikein toista mahdu. 



DSC_5569.jpg



Mun mielestä tuo on niin upea!<3 Oon tosi tyytyväinen olkkarin uudistuneeseen ilmeeseen! Tuo vitriini vain aiheuttaa harmaita hiuksia, en tiedä mitä sille tekisin tai jos sen myin niin mitä tilalle. Ja yks verhoideakin on mielessä.. :) 



DSC_5570.jpg



DSC_5575.jpg



DSC_5581.jpg



Kiva päivä takana. Lähdettiin 11:sta aikoihin Vilin kans kiertelemään kauppoja ja tultiin vasta kolmen jälkeen kotiin. Uskomattoman reipas shoppailukaveri!:) 



DSC_5587.jpg



Mukavaa viikonloppua kaikille!:) 



*Postaus toteutettu yhteistyössä Sisustusgalleria Palorannan kanssa*



DSC_5591.jpg



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti