torstai 9. toukokuuta 2013

Vaaleanpunainen pantteri

DSC_5545.jpg



DSC_5542.jpg



Moikka!



Täällä on tänään tela viuhunut olkkarissa ja valmista tuli! Vielä loputkin kamat takaisin paikoilleen ja pääsee räpsimään kuvia. Huomenna haen postista yhden ihanuuden jutun ja kuvailen senkin teille piakkoin!



Porukoilta löysin vanhan vaaleanpunainen pantteri tauluni, kivaa kun se oli vielä tallella. Nyt se on heti eteisessä vastassa!Tuo tila portaiden välillä onkin kaivannut jotain juttua ja tuo on aika hauska just tuossa!



DSC_5544.jpg



Perustorstaihin kuului tietysti hernekeitto ja pannari.. ja nyt kun ei näytä enää satavankaan niin sais lähteä sulattelemaan lenkille tuota pannaria! Mä en mitään kevytpannareita osaa(enkä edes yritä!) tehdä, taikinassa täytyy olla kunnolla voita ja kermavaahtoa päällä!;) 



DSC_5553.jpg



Keittiössä pyörinyt puulaatikko pääsi kokeiluun hyllylle mut ei se taida tuonne kuitenkaan jäädä tai ainakin tavarat siinä tulee vaihtumaan!Ei varmaan uskois et mä täällä yritän karsia tavaroita?! Mut juu-u, yritän! Koklaan vaihdella kamojen paikkoja miten ja minne ne sopis parhaiten ja jos ei sovi niin sit joku tavaroista saa lähteä!:D 



DSC_5556.jpg



Huomenna ajattelin lähteä V:n kanssa viettämään vapaapäivää kaupungille. Uusia vaatteita täytyis etsiä ja markiisejakin voitais käydä vilkuilemassa, patio kaipais kipeästi sellaista.



Vessaankin mulla on vähän uusia suunnitelmia, oisin halunnu maalata siellä seinät mut mies meinas pyörtyä kun kuuli mitä väriä olin sinne ajatellu joten fiksaillaan nyt vähän hilitymmin(=tylsemmin!)  sitten!Täytyy muistaa ostaa pari jutskaa veskiä varten huomenna..



DSC_5538.jpg



 



'DSC_5535.jpg



Tällänen helatorstai täällä!:) Toivottavasti teilläkin on ollut mukava päivä!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti